Reserveren 088-8508152

Wie is wie

Arjen Wuring
Een grote passie voor koken en gastvrijheid, die ik met veel plezier overdraag aan onze studenten. Samen nieuwe dingen leren, ontdekken en experimenteren in de keuken. Dit is waarom ik na 15 jaar horeca de keuze heb gemaakt voor het onderwijs. Elke dag mag ik jonge mensen klaarstomen voor ons prachtige vak. It’s not a job, it’s a lifestyle.
André Meulenkamp
Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben was nu de tijd voor een switch. Merkte aan mijzelf dat ik het leuk vind om kennis over te dragen aan jonge mensen. Waar kan dat mooier dan hier op Landstede. We hebben hier een geweldig mooi restaurant waar echt lekker gegeten kan worden. Samen met de studenten maken we er elke dag een feestje van, waardoor ons mooie vak wordt uitgedragen. En dat alles voor de gast. Want daar doen we het uiteindelijk voor. Nu…. maar juist voor de toekomst.
Ailko Faber
Ik maak mij sterk voor gefundeerd gastheerschap. De aankomende gastheren/vrouwen moeten zich goed en gemeend kunnen uitdrukken aan tafel. Kennis is daarbij de rode draad. Zonder kennis van de horecawereld, mensen en van voedsel kun je als vakman niet overleven. Daarnaast zet ik mij in voor smaakontwikkeling en alles wat daarmee te maken heeft.
Peter van Engen
De passie die ik voor het koksvak heb kent twee gezichten. Als eerste heb ik een grote passie voor het koken in een restaurantkeuken. Het tweede gezicht van mijn passie wordt gekenmerkt door de wil om mijn kennis van het koksvak door te geven aan een ander, als chef-kok in de praktijk en als docent bij Landstede.
Hans Jansen
Het gaat om het overbrengen van het enthousiasme van het gastheerschap. Wat willen onze gasten en hoe gaan we ze een beleving geven die bij blijft. Iedereen kan een bord van A naar B brengen, maar weinig kunnen dit tot een echte en oprechte beleving maken. Ik zet mij in om dit te kunnen bereiken bij de studenten.
Stefan Breuer
Ik ben een vakidioot die gedreven wordt door de passie van het product en herkomst. Bij mij gaat het om puur, eerlijk en kunstzinnig als we het hebben over de uitvoering van het koksvak. Passie voor het vak en de gastvrijheid geef ik graag door aan mijn studenten en ben ik maatschappelijk betrokken als docent en voor de student.
Fabrice Antoine
Ik vind het geweldig om in het onderwijs te werken. Kennis die ik heb opgebouwd in mijn carrière probeer ik aan de studenten over te brengen. Ik wil het maximale uit ze halen, door mijn enthousiasme en perfectionisme voor het vak. Mijn streven is om van elke student een vakman te maken zodat ze zo goed mogelijk klaar zijn voor de arbeidsmarkt.
Elice Raamsman
Als inkoper voor het restaurant ben ik dagelijks bezig met het verzorgen van de voorraden van de keuken om de leerlingen van de juiste materialen te voorzien. Daarnaast houd ik de administratieve gegevens bij van die inkoop. De betrokkenheid bij de jonge vakmensen is leuke en dynamisch. daar haal ik wel mijn energie uit!