Reserveren 088-8508152

Wie is wie

Arjen Wuring
Een grote passie voor koken en gastvrijheid, die ik met veel plezier overdraag aan onze studenten. Samen nieuwe dingen leren, ontdekken en experimenteren in de keuken. Dit is waarom ik na 15 jaar horeca de keuze heb gemaakt voor het onderwijs. Elke dag mag ik jonge mensen klaarstomen voor ons prachtige vak. It’s not a job, it’s a lifestyle.
André Meulenkamp
Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben was nu de tijd voor een switch. Merkte aan mijzelf dat ik het leuk vind om kennis over te dragen aan jonge mensen. Waar kan dat mooier dan hier op Landstede. We hebben hier een geweldig mooi restaurant waar echt lekker gegeten kan worden. Samen met de studenten maken we er elke dag een feestje van, waardoor ons mooie vak wordt uitgedragen. En dat alles voor de gast. Want daar doen we het uiteindelijk voor. Nu…. maar juist voor de toekomst.
Ailko Faber
Als vakdocent en SVH Meestergastheer gebruik ik mijn talenten om leerlingen wegwijs te maken in het mooie vak gastheerschap. In een steeds veranderende wereld zullen de leerlingen een balans moeten vinden tussen de hoeveelheid informatie en de basiskennis die nodig is om te zorgen voor gasten. Gasten zijn steeds meer op reis en hebben als gevolg daarvan meer kennis van eten en drinken dan ooit. Onze leerlingen worden van een gedegen hoeveelheid praktische als theoretische kennis voorzien. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.
Peter van Engen
Na 25 jaar ervaring in vele horeca bedrijven op verschillende niveaus in de markt kroop het bloed waar het niet gaan kon. Nooit had ik gedacht dat ik mijn ouders achterna zou gaan, maar dus toch. Ondertussen ben ik alweer 8 jaar kookdocent. Een prachtig vak waarin ik mijzelf nog steeds blijf ontdekken. Het opleidingsrestaurant vind ik de ultieme leerplek voor onze studenten. Vaak worden de foto’s van de creaties en de sfeer in het restaurant onder de docenten gedeeld. Altijd weer geweldig om te zien!
Hans Jansen
Het gaat om het overbrengen van het enthousiasme van het gastheerschap. Wat willen onze gasten en hoe gaan we ze een beleving geven die bij blijft. Iedereen kan een bord van A naar B brengen, maar weinig kunnen dit tot een echte en oprechte beleving maken. Ik zet mij in om dit te kunnen bereiken bij de studenten.
Fabrice Antoine
Ik vind het geweldig om in het onderwijs te werken. Kennis die ik heb opgebouwd in mijn carrière probeer ik aan de studenten over te brengen. Ik wil het maximale uit ze halen, door mijn enthousiasme en perfectionisme voor het vak. Mijn streven is om van elke student een vakman te maken zodat ze zo goed mogelijk klaar zijn voor de arbeidsmarkt.
Elice Raamsman
Als inkoper voor het restaurant ben ik dagelijks bezig met het verzorgen van de voorraden van de keuken om de leerlingen van de juiste materialen te voorzien. Daarnaast houd ik de administratieve gegevens bij van die inkoop. De betrokkenheid bij de jonge vakmensen is leuke en dynamisch. daar haal ik wel mijn energie uit!
Mark de Boer
Na verschillende jaren in de horeca gewerkt te hebben werd al snel duidelijk dat de passie voor de horeca, de gastvrijheid, het overdragen van kennis en het enthousiasmeren van anderen iets is dat ik geweldig leuk vind om te doen. In restaurant Gerecht & Land zetten wij ons met het gele team in om de gewenste kennis over te brengen aan de student. Het is super om in dit restaurant de gasten in de watten te kunnen leggen en daarbij de student gelijktijdig klaar te kunnen stomen voor de toekomst.
Joris Kuiper
“Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren”. Iedere dag blijven leren en zoeken naar uitdagingen is het mooiste wat er is. Door mijn carrière in de horeca heb ik veel ervaring met het bereiden van gerechten, het runnen van verschillende keukens en het opleiden van studenten. Deze kennis en vaardigheden wil ik graag met de studenten in het onderwijs delen. Ieder mens is anders en heeft andere kwaliteiten. Als docent is het dan ook geweldig om deze verschillende kwaliteiten te zien, naar boven te halen en te verbreden of verdiepen. Mijn doel is om iedere student op te leiden tot zelfstandigen die positief in het leven staan en alles uit hun vak willen halen.
Koen Peringa