Dinerkaart

Iedere week presenteren wij u een menu uit een van te voren vastgesteld thema. De leerlingen bereiden dit menu voor u onder begeleiding van een docent of instructeur ( vakmensen uit de praktijk) Hier wordt dus op ingekocht. helaas hebben we niet de luxe dat we veel kunnen variëren op deze menu's. Uiteraard doen wij alles wat in onze macht ligt om u als gast tevreden te stellen. Vanwege het onderwijskarakter moeten wij u rond 21.00 uur de rekening presenteren. (Reden: vele leerlingen moeten nog met het openbaar vervoer naar huis en hebben de volgende dag om 9.00 uur weer les.) Gedurende de schoolvakanties zijn wij gesloten.

 

Bedankt voor uw interesse en/of bezoek aan Gerecht&Land,

graag zien we u volgend schooljaar weer terug.

Vanaf Maandag 10 september staan we weer voor u klaar voor een heerlijke lunch, verse koffie of en smakelijk diner

 

Voor reserveringen info@gerechtenland.nl of kom langs en reserveer in ons restaurant

 

Mocht u dieetwensen hebben of andere wensen aangaande uw eten, dan zouden wij het op prijs stellen dat u deze kenbaar maakt bij uw reservering. Wij zullen dan ons uiterste best doen om uw verzoek tot een feestelijke maaltijd te maken! 

  • Onze menuprijzen zijn:  3 gangen € 15,- 
  •                                    4 gangen € 20,-

Nieuws

Vakantie 2018

Bedankt voor uw interesse en/of bezoek aan Gerecht&Land. onze studenten gaan genieten van een meer dan welverdiende vakantie en zien u graag volgend schooljaar weer terug Vanaf Maandag 10 september staan we weer voor u klaar voor een heerlijke lunch, verse koffie of en smakelijk diner

Meer nieuws