Reserveren 088-8508152

Dinerkaart

Voorgerechten € 5,00

Carpaccio van rund

Met garnituren van de dag, onze bedieningsmedewerk(st)er vertelt het u graag.

Tartaar van zalm

Met gemarineerde beukenzwam, avocado en piccalilly crème

Soep van de dag

Wisselende soep

 

Hoofdgerechten € 7,50

Roodbaars

Met pommes duchesse, gepofte tomaat, salsa verde en beurre blanc                       

Varkenshaas

Met doperwtenpuree, gesauteerde bospeen, gebrande oesterzwam en jus van grove mosterd

 

Dessert € 5,00

Gemarineerd citrusfruit

Met een crumble van hazelnoot, yoghurtijs en sabayon van masala

Koffie complet

Koffie met een likeurtje en friandises 

 

Supplement

Brood en boter  € 3,00

Friet geserveerd met Huisgemaakte mayonaise € 1,50

Frisse salade met aan tafel bereide dressing € 1,50

 

Menu’s

Drie gangen € 15,00 ( voor-, hoofd-, nagerecht )

Vier gangen € 20,00 ( voor-, soep, hoofd-, nagerecht)

 

 

In verband met het onderwijs karakter van ons restaurant moeten wij u om 21:00 uur de rekening presenteren, en kan de exacte inhoud van het menu soms afwijken.