Dinerkaart

Onze diner kaart wisselt elke 4 les weken, regelmatig organiseren wij diverse thema weken. u kunt hier bij denken aan bijvoorbeeld, Wild, kerst, valentijn, Asperges etc. houd hiervoor de website in de gaten of like onze facebook pagina.

Dinerkaart (17:30-19:30)

Voorgerechten

Salade Nicoise 5,00    

Traditionele salade van aardappel, haricots verts, ei, kropsla, olijf en tomaat geserveerd met gegrilde tonijn en frisse Vinaigrette

Carpaccio van rund 5,00

Dun geslagen rundvlees  met een truffel mayonaise, geroosterde pompoenpitten, rucola en gedroogde tomaatjes

Romige doperwtensoep 4,00

Met krokant spek en zuring

 

Hoofdgerechten

Varkenshaas medaillons 7,50

Opgebonden met spek geserveerd met een paddenstoelen jus, puree van knolselderij en gebakken bloemkool

Makreelfilet 7,50

Gebakken in tempura, geserveerd met geroerbakte groenten en mihoen afgemaakt met een oosterse dressing

 

Supplement

Brood en boter 3,00

Friet geserveerd met Huisgemaakte mayonaise 1,50

Frisse salade met aan tafel bereide dressing 1,50

 

Nagerechten

Crème bruleé 4,00

Afgebrande vanille crème geserveerd met een bolletje vanille ijs en slagroom

Kaasplateau 5,00

Drie mooie kazen geserveerd met brood noten en druiven

Koffie complet 4,00

Koffie geserveerd met Friandises

 

Menu’s

Drie gangen 15,00 ( voor-, hoofd-, nagerecht )

Vier gangen 20,00 ( voor-, soep, hoofd-, nagerecht)

Vijf gangen 25,00  ( voor-, soep, hoofd-, kaas, nagerecht)

 

In verband met het onderwijs karakter van ons restaurant moeten wij u om 21:00 uur de rekening presenteren.