Reserveren 088-8508152

De opleidingen

Het restaurant valt onder het Landschap Vrij & Gastvrij van Landstede MBO Zwolle. Dit Landschap staat voor onder andere het werken met gasten, het organiseren van activiteiten, informeren en adviseren. Wij vallen onder de creatieve school waarbij we samen werken met Mooi& Mode/ ICT en Vormgeving & Entertainment.

De studenten zorgen ervoor dat mensen plezier hebben en genieten. Ze leren gastvrij en vriendelijk te zijn in veschillende situaties.

Binnen dit levendige en servicegerichte Landschap Vrij & Gastvrij kunnen veel richtingen en niveaus gekozen worden. Je kunt één opleiding kiezen, maar ook onderdelen uit andere opleidingen toevoegen aan je pakket. Zo word je opgeleid in de richting(en) die je graag wilt.

Het Landschap Vrij & Gastvrij biedt opleidingen op verschillende niveaus aan met een breed en gevarieerd onderwijsprogramma. 

Vanuit de horeca verzorgen wij de volgende opleidingen:
niveau 2 Gastheer & Kok
niveau 3 Zelfstandige werkend gastheer & Zelfstandig werkend Kok
niveau 4 Leidinggevend Gastheer & Leidinggevend Kok
Dat zijn de BOL varianten. (5 dagen school)


In ons leerrestaurant werken studenten van het eerste, tweede en derde leerjaar. De studenten zorgen voor het werk in de keuken en zijn verantwoordelijk voor de bediening. Allemaal in het kader van competentiegericht onderwijs. De docent is in deze context vooral de coach/leermeester die de praktijkervaringen van de studenten begeleidt.

Kijk voor meer informatie op www.landstedembo.nl