Reserveren 088-8508152

Gerecht & Land

Restaurant Gerecht & Land is een restaurant waar u ervaart hoe opleiden in de praktijk gedaan wordt. In de sfeervolle omgeving van ons restaurant bent u van maandag t/m vrijdag meer dan welkom. Ons restaurant biedt plaats aan 60 gasten. Op de kaart vindt u per seizoen wisselende gerechten bereid met uitsluitend verse ingrediënten. Bij uw diner kunt u kiezen voor een door ons samengesteld wijnarrangement of uw eigen keuze maken uit onze wijnkaart. In ons opleidingsrestaurant werken studenten uit het eerste, tweede en derde leerjaar. De studenten die de opleiding tot kok volgen, koken voor u en de gastheren/gastvrouwen serveren de gerechten en de wijnen. Allemaal in het kader van competentiegericht onderwijs. De docent is in deze context vooral de coach/leermeester die de praktijkervaringen van de studenten begeleidt.

Werken met gasten, activiteiten organiseren, informeren en adviseren: ook jij bent welkom in het Landschap Vrij & Gastvrij! Jij zorgt dat mensen plezier hebben en genieten. Je bent een echt organisatietalent. Je bent gastvrij en vriendelijk. Op onregelmatige tijden werken is voor jou geen enkel probleem.

Binnen het levendige en servicegerichte Landschap Vrij & Gastvrij kun je veel richtingen kiezen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Oriënteer je dan op de verschillende opleidingen en maak daarna je keuze. Vaak is het mogelijk een onderdeel uit een andere opleiding of Landschap aan jouw opleiding toe te voegen. Zo ontwikkel je meer talenten en heeft je diploma uiteindelijk nog meer waarde!

Binnen het Landschap Vrij & Gastvrij zijn opleidingen op verschillende niveaus en je hebt een breed en gevarieerd onderwijsprogramma. Ook volwassenen kunnen bij Landstede cursussen en workshops voor de horecabranche volgen.

Landstede MBO voor jongeren biedt diverse horeca-opleidingen binnen het landschap Vrij & Gastvrij. En wat kies jij?

 

Wij hanteren de privacy richtlijnen van Landstede Zwolle