Reserveren 088-8508152

Agenda

Agenda “Gerecht en Land” 2018

 

Nationale koffie week 24 t/m 28 September

Een week lang krijgen onze studenten alles te weten over wat er te vertellen is over koffie. De bonen, het branden, de maling en het zetten van koffie. Kom langs voor een lekkere espresso, een mooie cappuccino of fancy latte machiatto en geniet!

 

Wildmenu 19 t/m 30 November

Twee weken lang geniet u van al het lekkere wat wild te bieden heeft. Drie heerlijke wild gerechten voor € 17,50 en natuurlijk bedenken onze studenten hier een mooi wijn of bier arrangement bij.

 

Kerstbrunch en diner 10 t/m 21 December

Het is weer bijna zover! Van maandag t/m vrijdag kunt u heerlijk aanschuiven vanaf 12:00 uur voor ons Kerstbuffet met allerhande lekkere lunchgerechten en heerlijke drankjes voor slechts € 7,50

Natuurlijk kunt u weer komen kerst dineren van maandag t/m donderdag. Vanaf 17:30uur heten wij u van harte welkom. Onze studenten zullen een mooi 4-gangen kerst menu samenstellen voor u. Dit kerstmenu kunt u nu reserveren voor € 27,50 waarbij we u een avond volledig in de watten leggen inclusief een aperitief en amuse van het huis. En natuurlijk zorgen we voor een passend wijn  arrangement .

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe acties, menukaarten en alles wat onze studenten beleven op school of een mooie recensie achter laten? Volg ons dan op facebook.nl/gerechtenland of op instagram.nl/gerechtenland